Uncategorized

Apex Legends – Alegerea ideala pentru toti pasionatii de gaming!

Apex Legends

Jocul Apex Legends este de tip battle royale, insa nu se bazeaza pe modurile de joc solo sau duo. Aici discutam despre 60 de jucatori care vor lupta in grupuri de cate trei, cu personajele alese dintr-un grup de eroi care sunt unici, intr-un stil asemanator cu Overwatch, fiecare cu abilitatile sale active, pasive si ultime.
Coordonarea cu membrii din echipa va fi punctul central al jocului si se pare ca ii vei putea readuce la viata pe colegii care vor cadea in lupta la una din statiile speciale raspandite pe harta.

Intr-un timp foarte scurt, Apex Legends a strans mai bine de 50 milioane de jucatori si atentia unei lumi intregi, amenintand astfel ca va detrona regii actuali ai genului. Modul prin care a reusit sa faca acest lucru nu a fost printr-un simplu marketing traditional, ci printr-o promovare intensa si multe trailere de la E3.

Daca esti un pasionat de jocuri care isi doreste sa incerce tot ceea ce reprezinta o noua provocare pe piata, nu ar mai trebui sa stai deloc pe ganduri si sa incerci jocul Apex Legends. Primul lucru pe care il vei observa in momentul in care vei incepe sa joci Apex Legends este cat de rapid e. Secventa sa de match-making dureaza 5-10 secunde de obicei. Incarcarea hartii dureaza tot in jur de 5 secunde de pe un HPP, partea de asteptare a celorlalti jucatori sa se conecteze este tot cam la fel. Cel mai mult probabil vei sta atunci cand vei alege personajul, unde jucatorii dintr-o echipa vor avea cate 10 secunde la dispozitie pentru a alege eroul.

Jocul este rapid, fluid si functioneaza fara cusur, atat din punctul de vedere al tehnicii cat si atunci cand vorbim despre partea de design. Poti considera faptul ca Apex Legends este urmatorul pas in evolutia ideilor care sunt tot reciclate inca de pe vremea aparitiei primelor mod-uri Warcraft 3. Chiar daca nu reprezinta deloc o noutate, nici macar pentru genul acesta, abordarea sa este foarte bine gandita.
Personajele care sunt acum disponibile in acest joc functioneaza fundamental identic. Nu este vreunul care poate ca standard sa trafa mai bine cu o arma sau care poate avea o alergie la gloante, insa fiecare in parte dispune de o trasatura activa, pasiva si de o putere speciala, o ultimata, ce se incarca putin mai lent si poate fi foarte utila la ananghie.

Apex Legends nu iti va da de ales in privinta modului in care vei juca. Mereu vei fi intr-o echipa cu cate 3 persoane, iar unele dintre abilitatile personajelor reflecta lucrul acesta, fiind gandite drept personaje de suport. Insa nu este suficient incat sa fie nejucat pe cont propriu.
Daca iti doresti sa fii un jucator solo, poate ca acest lucru nu este tocmai potrivit.

Este un joc Battle Royale la care moartea nu trebuie sa fie finalul de drum, lucru pe care il vei invata pe parcurs si care iti va fi extrem de folositor.

Exista sansa ca vei reveni iar asta te va tine mereu conectat la joc, fix asa cum iti doresti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *