Uncategorized

Fortnite – Jocul fenomen de cel mai mare succes in istoria industriei de gaming

Poate ca ai auzit de foarte multe ori in jurul tau despre Fortnite, mai ales daca esti pasionat de jocuri sau ai prieteni gameri. Cu siguranta stii si despre fenomenul generat de acesta.

Jocul Fortnite a aparut in anul 2017 iar acum este un joc de succes care a reusit sa atraga atentia tuturor pasionatilor de aceasta industrie!

Fortnite a fost creat de compania Epic Games. Are trei variante: o varianta gratuita, una standard si alta deluxe. Jocul e un open-world survival, in care toti participantii aduna resurse, fac arme si unelte si incearca sa supravietuiasca pentru o perioada cat mai lunga.

Actiunea se petrece chiar in zilele noastre, insa scenariul presupune ca omenirea a disparut intr-o proportie de 98%.

Una dintre cerintele principale ale acestui joc este sa aduni materialele pentru a construi fortificatii care sa te ajute sa te protejezi.

In ziua de astazi, Fortnite este jucat de milioane de useri, devenind un real fenomen cultural, chiar si in randul celor care nu au mai pus mana niciodata pe un joystick.

Varianta gratis face ca foarte multi jucatori care sunt lipsiti de experienta sa se ,,inroleze,, pentru prima oara in aventura aceasta si sa incerce sa obtina victorii, din prima sau din mai multe incercari. Mai mult de atat, datorita popularitatii foarte mari a acestui joc, Epic Games l-a facut disponibil pentru fiecare platforma in parte. Se poate descarca atat pe Mac, cat si pe Pc, dar si pe diferite console. De asemenea, exista o persiune pentru device-uri cu iOS, urmand ca versiunea pentru cele cu Android sa fie posibila la un moment dat.

Fortnite fusese initial lansat de catre Epic Games in ideea ca va avea un succes relativ decent. Era un third-person shotter in care existau putine personaje (soldati, ninja, constructori si tarani) si in care trebuia sa te descurci intr-o lume care este dominata de zombies si de monstri.

Trebuia sa fie un joc obisnuit pe care sa il achizitionezi pentru a-l putea juca.

Unele intarzieri de productie i-au facut pe cei de la Epic sa utilizeze motorul si softul acestuia pentru a arunca foarte rapid pe piata o versiune free-beta a noului joc, bazat pe microtranzactii.

In numai doua saptamani, jocul Battle Royale a prins pana la 10 milioane de jucatori. Micro-tranzactiile au fost aduse la un nivel macro si la o zona de cash din lumea reala si apoi asa si-a facut aparitia jocul fenomen numit Fortnite.

Jocul are aceasta denumire deoarece provine in urma altei idei. Un eveniment care se petrece imediat dupa lansarea jocului a fost un maraton adevarat al supravietuirii care s-a stins pe perioada de doua saptamani, un timp in care s-au succedat valurile de monstri.

Fortnight e un termen arhaic pentru o perioada de numai doua saptamani.

Popularitatea acestui joc este imensa iar daca iti doresti sa incerci si tu un astfel de joc atat de interesant care te va tine mereu in priza, nu mai sta pe ganduri si fa ceva in acest sens.

Vei ramane foarte placut surprins din toate punctele de vedere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *