Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V (prescurtat adesea ca GTA V sau GTA 5) este un joc video de acțiune-aventură de tipul open world dezvoltat de Rockstar North și publicat de Rockstar Games.

Jucătorii pot folosi atacuri corp la corp, arme de foc sau explozibili pentru a se lupta cu inamicii, și pot alerga, sări, înota sau conduce o mare varietate de vehicule pentru a explora lumea jocului.

5/5
Grafica:
4.6/5
Design:
4.5/5
Dificultate:
3.4/5
Muzica:
4/5
Inovatie:
4/5
Story;
4.5/5

Data lansarii: 2015
Gen: Acțiune, Aventura
Developer: Rockstar North
Publisher: Rockstar Games

Cerințe de Sistem

CPU: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHz (4 CPUs) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHz (8 CPUs)
RAM: 8 GB RAM
GPU: NVIDIA GTX 660 2GB / AMD HD7870 2GB
DX: 10
OS: Windows 10 64 Bit, Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1
Spatiu HDD: 72 GB available space
Sunet: 100% DirectX 10 compatible

Despre Joc

Datorită dimensiunii foarte mari a hărții, jocul introduce abilitatea de a pilota avioane, absente din toate titlurile anterioare din serie, cu excepția lui Grand Theft Auto: San Andreas.

În luptă, jucătorul poate folosi un sistem de țintire automată sau acoperire pentru a ușura luptele.

Dacă jucătorul este rănit, nivelul său de viață va începe să scadă, dar se regenerează la loc până la jumătate, dacă nu mai este rănit.

Când jucătorul moare sau este „wasted”, se va respawna la cel mai apropiat spital cu toate armele și nivelul de viață din nou plin, dar va fi pierdut din bani.

Dacă jucătorul comite crime, atunci vor atrage atenția autorităților, marcată de un contor „wanted” în partea de sus a HUD-ului, ce poate avea până la maxim 5 stele (în jocurile anterioare din serie, numărul maxim de stele posibil era 6).

Cu cât numărul de stele este mai mare, cu atât autoritățile vor încerca mai din greu să-l omoare sau aresteze pe jucător, iar, la un număr mare de stele, chiar FIB-ul și SWAT-ul se vor alătura urmăririi.

Pentru a scăpa de autorități, jucătorul trebuie să iasă din zona acestora de căutare, evidențiată pe mini-harta din partea de jos a HUD-ului.

r4SaxmTCoZg
Grand Theft Auto V | Online Multiplayer | Episodul 400 (1h Special)
01:06:56
UUmKwJD76GY
GTA Online: The Diamond Casino Heist
01:01

Lasati un comentariu

Leave a reply

Alex PC
Logo
Compara Produse
  • LAPTOP (0)
  • PC (0)
  • COMPONENTE (0)
Compara
0
× Salut! Cum te putem ajuta?