Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2 este un joc video de acțiune-aventură de tipul open-world cu o tematică Western dezvoltat și publicat de Rockstar Games.

Inițial a fost lansat exclusiv pentru PlayStation 4 și Xbox One pe 26 octombrie 2018, iar ulterior și pentru Microsoft Windows pe 5 noiembrie 2019. Jocul este al treilea titlu din seria Red Dead și un prequel pentru cel din 2010 Red Dead Redemption.

Rating General:

4.5/5
Grafica:
5/5
Design:
5/5
Dificultate:
4.7/5
Muzica:
4.4/5
Inovatie:
4.6/5
Story;
4.6/5
Red Dead Redemption 2

Data lansarii: 2019
Gen: Actiune, Aventura
Developer: Rockstar Games
Publisher: Rockstar Games

Cerințe de Sistem

CPU: Intel Core i7-4770K / AMD Ryzen 5 1500X
RAM: 12 GB RAM
GPU: Nvidia GeForce GTX 1060 6GB / AMD Radeon RX 480 4GB
DX: 10
OS: Windows 10 64 Bit
Spatiu HDD: 150 GB
Sound: DirectX

Despre Joc

Acțiunea se desfășoară într-o versiune fictivă a Vestului, Vestului mijlociu și Sudului Statelor Unite, spre sfârșitul frontierei americane, în anul 1899, cu 12 ani înainte de evenimentele din Red Dead Redemption, și urmărește povestea lui Arthur Morgan, un membru al bandei de nelegiuiți Van der Linde, care, în încercarea de a supraviețui în vederea sfârșitului Vestului Sălbatic, intră în conflict cu forțe guvernamentale, bande rivale și numeroși alți inamici.

Parte din banda Van der Linde este și John Marston, protagonistul din Red Dead Redemption, jocul urmărind, pe lângă povestea lui Arthur, și maturizarea lui John în persoana serioasă și responsabilă care este în jocul respectiv.

Pe lângă John, alți membri ai bandei se întorc în Red Dead Redemption, inclusiv Dutch van der Linde, liderul carismatic al bandei, astfel încât poveștile celor două jocuri sunt foarte conectate.

Jocul este jucat atât dintr-o perspectivă third person, cât și first person, și prezintă un open-world masiv și interactiv, pe care jucătorul îl poate explora fără restricții.

Gameplay-ul constă în principal în lupte cu arme de foc, jafuri, vânat, călărit, interacțiuni cu personaje non-jucător (NPC-uri) și menținerea unui nivel de onoare ridicat al personajului-jucător prin diferite fapte bune.

Jocul folosește un sistem de "wanted" adaptat din seria Grand Theft Auto și prezent și în Red Dead Redemption, redenumit sistem de "recompense", care are rolul de a indica în ce măsură autoritățile și vânătorii de recompense reacționează la crimele comise de jucător.

Un mod multiplayer online al jocului, numit Red Dead Online, a fost lansat în beta în noiembrie 2018, urmând să aibă o lansare oficială pe 15 mai 2019; acesta este foarte asemănător cu Grand Theft Auto Online, modul online al lui Grand Theft Auto V.

Sursa: Wikipedia

msPum9jpMPo
Cel mai bun joc creat vreodată? - Red Dead Redemption 2 - [REVIEW] - Cavaleria.ro
07:46
wuOe2uSr_Ms
Red Dead Redemption 2 PC 60FPS - Funny & Brutal Moments Vol. 69 (Euphoria Ragdolls)
10:33
0d-U2QL2Qvc
Red Dead Redemption 2 - Combat & Open World Free Roam Gameplay
12:06

Lasati un comentariu

Comentariu

Alex PC
Logo
Liste comparații
  • LAPTOP (0)
  • PC (0)
  • COMPONENTE (0)
Compara
0