CONDITII DE RETURNARE:

1. Produsele comandate on-line trebuie returnate in termen de 14 zile de la primirea acestora;

2. Produsele trebuie sa nu fie dezasamblate sau sa prezinte urme care sa indice incercarea acestui lucru;

In cazul in care produsul comandat nu este compatibil cu cerintele dumneavoastra din vina noastra veti primi banii inapoi sau produsul va fi inlocuit, cheltuielile de livrare fiind suportate de catre firma noastra.

In cazul in care produsul comandat nu este compatibil cu sistemul din vina dumneavoastra (comanda gresita) veti primi banii inapoi sau produsul va fi inlocuit, cheltuielile de livrare fiind suportate de catre client.

Se returneaza suma platita initial de client din care se scad 30 lei (costul celor doua drumuri – catre client si inapoi la vanzator) sau se inlocuieste produsul si se adauga cei 30 lei pentru transport.

PENTRU PRODUSELE RETURNATE PLATA AFERENTA VA FI EFECTUATA IN TERMEN DE 30 ZILE CALENDARISTICE IN CONTUL INDICAT DE CLIENT.

CONDITII SI TERMENI DE ACORDARE A GARANTIEI:

1. Produsele sunt garantate in cazul defectarii (componente, materiale si manopera) cu conditia respectarii stricte a conditiilor de depozitare, montare (daca este cazul), punere in functiune, exploatare, intretinere si reparatii prevazute in documentatia tehnica. Termenul de garantie este cel inscris in certificatul de garantie al produsului considerat de la data livrarii.

2. In cazul solicitarii nejustificate de acordare a garantiei ne rezervam dreptul de a cere beneficiarului contravaloarea manoperei de investigare a produsului reclamat ca fiind defect. Costul manoperei va fi calculat de noi in momentul receptiei produsului pentru garantie si nu poate fi mai mic decat echivalentul a 10 EUR.

3. Firma noastra nu isi asuma nici o raspundere privind pierderile de informatie soft ce ar putea surveni ca urmare a unor defectiuni ci doar obligatia de a remedia aceste defectiuni,de aceea insistam asupra necesitatii de a face back-up pentru orice programe sau date importante in momentul solicitarii garantiei pentru un produs defect. Nu raspundem de eventualele incompatibilitati intre sistemele sau subansamblele livrate de noi si produsele altor firme.

4. In cazul in care cumparatorul va revinde echipamentele noul cumparator va beneficia de prevederile prezentului certificat de garantie.

5. In cazul defectarii produselor achizitionate aflate in perioada de garantie termenul de solutionare este de 15 zile calendaristice. Garantia se prelungeste cu termenul cat produsul se afla in custodia vanzatorului.

CONDITII DE ANULARE A GARANTIEI:

1. Sigiliul a fost indepartat, deteriorat sau rupt.

2. Garantia se anuleaza pentru produsele care prezinta malfunctionalitati datorate manipularii sau instalarii/montarii improprii.

3. Nu a fost utilizat corespunzator conform instructiunilor oferite de producator pe site-ul oficial.

4. Nu are certificat de garantie sau accesoriile aferente.