GTA 5 – Prima alegere a iubitorilor de jocuri!

Grand Theft Auto V este un joc video de actiune si aventura de tipul open-world dezvoltat de catre Rockstar North si apoi publicat de Rockstar Gamers.

Actiunea jocului se desfasoara intr-un oras fictiv denumit Los Santos, inspirat de Los Angeles iar zonele vaste de desert si paduri care il inconjoara formeaza impreuna statul fictiv San Andreas (avand inspiratia din statul California).

Povestea acestui joc urmareste trei protagonisti pe nume: Franklin Clinton, un afro-american care face parte dintr-o banda stradala, Michael De Santa si prietenul acestuia, Trevor Philips, care se unesc pentru a comite jafuri si pentru a se imbogati cat mai curand, insa se intampla cateva probleme din partea agentiilor guvernamentale si alti inamici.

Acest produs defineste cultura pop moderna si reprezinta mai mult decat un joc simplu, este un produs care a starnit o viralitate foarte mare.

A livrat milioane de unitati si a adus vanzari de peste un miliard de dolari in doar cateva zile.
A depasit pana si filmele cu bugete uriase iar conform unui oficial al unui retailer ar fi vandut deja 20.000 de unitati in Romania.

In legatura cu versiunea de PS3 a acestui titlu, instalarea dureaza in jur de 10-20 de minute si jocul ocupa 8GB. La fiecare pornire a jocului vei avea ceva de asteptat, pe masura ce orasul Los Santos se randeaza.
Ca de obicei vei avea la dispozitie un oras fictiv, iar de data aceasta e vorba despre Los Angeles, insa deghizat.

Chiar daca multe persoane au impresia ca acest joc se rezuma doar la violenta, furatul masinilor de pe strada si in general un comportament mafiot si sociopat. Aici insa avem parte de o poveste interesanta, cu un personaj central restras mult prea devreme din activitate si care traieste pensia plictisindu-se. In acest moment intervine Franklin, un baiat de culoare care alege sa se inhaiteze cu Michael si invata rand pe rand toate trucurile meseriei.

GTA 5 reprezinta in acelasi timp o colectie vasta de ironii adresata societatii din ziua de astazi, cu reclamele de la radio pline de clisee dar si cu o parodie Facebook pe nume Lifeinvader.

Personajul controlat de gamer va folosi un telefon care se aseamana cu un Iphone si ca putea sa isi vada SMS-urile, sa intre pe internet sau chiar sa raspunda la apeluri. Practic vei putea comanda taxiuri si vei putea sa le directionezi catre o anumita adresa sau vei putea sa socializezi online.

GTA 5 isi are debutul cu personajul Franklin avand un job de recuperator de masini ale celor care nu au reusit sa isi plateasca ratele la timp. In doar 20 de minute vei ajunge sa urmariesti intr-o viteza foarte mare trailerul cu salupa lui Michael si sa ii salvezi fiul de mafioti, in timp ce esti catarat pe catargul navei. Apoi il controlezi pe Michael si joci tenis cu sotia care te ia peste picior datorita lipsei de talent!

Vei gasi o prima persoana si apoi o vei cauta, vei avea parte de lupre de strada cu gasti mexicane si multe alte lucruri interesante!

Lasati un comentariu

Leave a reply

Alex PC
Logo
Compara Produse
  • LAPTOP (0)
  • PC (0)
  • COMPONENTE (0)
Compara
0
× Salut! Cum te putem ajuta?