League of Legends – unul dintre cele mai populare jocuri din toate timpurile

Atunci cand privesti din afara, s-ar putea ca acest joc sa ti se para destul de dificil sau confuz, insa cei care au avut ocazia sa il incerce au declarat faptul ca este foarte distractiv, interesant si inedit!

Vorbim totusi despre unul dintre cele mai cunoscute jocuri de PC, asa ca a venit momentul sa intelegi totusi de unde vine aceasta popularitate atat de mare.

League of Legends trebuie sa fie jucat fix asa cum iti place!

Alegerea unui prim campion poate sa fie o experienta destul de intimidanta. Exista chiar peste 130 de personaje in joc si e foarte simplu sa te pierzi printre ele, citind abilitati si nume, timp in care ai putea, desigur, sa te joci. Lasa deoparte toata presiunea si alege varianta care te atrage in mod deosebit. Felul in care arata un campion este un criteriu suficient in primele meciuri.

Nu exista alegeri perfecte, ci trebuie doar sa gasesti campionul care iti place apoi sa te implici in joc. Distreaza-te cat poti de mult si invata sa te joci ca la carte pe parcurs, vei reusi imediat si o sa ti se para minunat!

Exista foarte multe roluri pe care le poti indeplini in League of Legends, iar alegerea unuia care sa ti se potriveasca te poate ajuta sa inveti acest joc mult mai repede. Exista cinci roluri in LOL. In prima linie vei gasi conducatorii actiunii, cei care ataca si care ghideaza echipa.

Linia de mijloc este cea mixta, aici pot juca foarte multe caractere, incepand cu asasini si pana la magi. Ultima linie este formata din doi jucatori, un tragator la distanta cu o tinta buna si un vindecator.

Minionii s-ar putea sa ti se para la prima vedere robotei ineficienti care vor venii la tine ca niste miei la taiere, si exact asa si e, insa va fi necesar sa inveti sa ii ucizi intr-un fel foarte eficient pentru a castiga un mare avantaj in fata oponentului si pentru a strange at mai mult aur. Pentru a face lucrul acesta, va fi necesar sa fii cel care da o lovitura de final, lovitura care va ucide minionul. Invata cu atentia cum sa fii cel care va da ultima lovitura.

Minionii iti ofera aur doar daca esti cel care ii va ucide. Cat mai mult aur reprezinta mai multe echipamente si, evident, mult mai multa putere.

League of Legends

Important este sa nu te arunci cu capul inainte, astfel incat sa nu iei bataie instantaneu si sa nu inveti nimic din acest proces.

Poti folosi chiar si o arenta in care sa incerci eroii si apoi sa iti dai seama care sunt cei cu care te poti intelege cel mai bine dar si sa te prinzi cum sta treaba cu lovitura finala.

Un alt pont este sa stii de la bun inceput faptul ca este mult mai interesant si distractiv sa nu joci singur, ci impreuna cu prietenii tai.

Este mai simplu sa inveti ceva ce ti se pare greu, atunci cand te distrezi impreuna cu ei.
Aduna-ti prietenii si profita de fiecare minut!

Lasati un comentariu

Leave a reply

Alex PC
Logo
Compara Produse
  • LAPTOP (0)
  • PC (0)
  • COMPONENTE (0)
Compara
0
× Salut! Cum te putem ajuta?