Uncategorized

Marvel’s Avengers – Utopia cu eroii tai favoriti!

Marvel's Avengers

Cum ar fi sa te trezesti pur si simplu intr-un vis si sa ai alaturi de tine eroii tai favoriti? Sa luptati impreuna pentru a stabili ordinea.

Chiar daca lucrurile acestea nu se intampla foarte des, in Marvel’s Avengers reprezinta premisa. Si nu, nu este vorba despre film, ci despre jocul lansat de catre Square Enix.

Inca din momentul in care vei obtine jocul acesta si vei incepe sa il joci, vei ramane fermecat.

Jocul este o poveste cu super-eroi si cu drepturi! Aventura te va pune in pielea unei pustoaice denumite Kamala Khan.

Pentru un nou venit in aceasta categorie, s-ar putea ca acest nume sa nu reprezinta absolut nimic, insa pentru fanii universului acesta este vorba chiar de Ms. Marvel.

Din acest moment vei incepe si tu: vei fi in pielea unui eroi aparut in anul 2013. Mai exact esti o femeie de origine indiana si independenta. Povestea incepe cu Avenger-s Day. Artificii, sarbatoare, Golden Hate din San Francisco aruncat in aer, un scenariu deloc previzibil, mai ales daca amintim si despre navele spatiale. O sa ti se para foarte interesant intreg mixul de personaje iar cand vine vorba despre grafica, arata si se misca foarte bine.

Pe partea vizuala vei fi uimit de cum arata iar cand vine vorba despre performanta si otpimizare, cu siguranta nu vei intampina absolut nicio problema. Daca esti un iubitor de jocuri care isi doreste sa incerce mereu ceva nou, imprevizibil si sa se distreze cu adevarat, atunci indreapta-ti atentia chiar acum catre Marvel’s Avengers si nu vei regreta absolut deloc.

Jocul este unul cu un buget destul de mare iar acest lucru se poate confirma inca de la prima sa incercare. Discuta cu prietenii tai detaliile despre acest joc si nu mai astepta nicio clipa, intereseaza-te in detaliu in legatura cu Marvel’s Avengers si profita de o experienta cu adevarat inedita! Este important sa cunosti cat mai multe jocuri, sa le incerci pe toate, pe cat posibil iti permite timpul, iar apoi sa ramai fidel celor care ti-au captat atentia cu adevarat de la prima vedere!

Avenger-s Marvel este un joc de lupta si de actiune din anul 2020 bazat pe o echipa de super eroi Marvel Comics Avengers.

Jocul este ispirat in general din iteratia grupului Marvel Cinematic insa incorporeaza in acelasi timp, elementele din mitologia de benzi desenta a echipei. Intriga urmeaza personajul inuman care a castigat o serie de superputeri dupa expunerea la Terrigen Mist.

Subiectul jocului este unul foarte interesant si te va tine in priza cu adevarat, astfel incat sa joci cu sufletul la gura si sa te astepti mereu la cele mai imprevizbile situatii.

Acest joc poate fi jucat din perspectiva a unei terte persoane si are moduri single-player, dar si multiplayer; avand un mod de cooperare online, permitand tuturor jucatorilor sa adune o intreaga echipa de eroi proprii. Avenger s Marvel a fost lansat pentru Microsoft Windows, Xbox One, PlayStation 4 si Stadia pe data de 4 octombrie 2020. Jocul a primit foarte multe recenzii mixte atunci cand a fost lansat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *