Uncategorized

Red Dead Redemption 2 sau cel mai bun joc al anului 2018

Red Dead Redemption 2

Jocul Red Dead Redemption 2 a aparut la mai bine de 8 ani diferenta de primul, reusind sa redefineasca genul open-world si sa te tina atent cu mana pe controller, in ciuda unui rimt destul de incet.

Este de fapt un prequel al predecesorului sau.

Actiunea se petrece cu mai bine de zece ani inainte, iar dupa o misiune esuata si condusa de catre Dutch, gasca se muta spre Est, acolo unde lupta pentru libertate si este intr-o continua lupta cu toti membrii clanului O’Driscoll.

Toti acestia traiesc in salbaticie si isi formeaaz singuri propria tabara pe care tu o poti imbunatati cu ajutorul unor diferite upgrade-uri pe tot parcursul jocului.
Fiecare membri trebuie sa contribuie cu mancare sau cu bani, astfel incat tabara sa poata supravietui. Iti vei petrece destul de mult timp la vanatoare de ursi sau caprioare ca sa ai ce duce acasa.

Chiar daca jocul este unul open-world RPD, lumea nu ti se va deschide de la inceput. Primele ore le vei petrece incercand sa inveti intreaga mecanica a jocului, vei testa diferite misiuni si actiuni pe care Arthur le poate face in marele univers Red Dead. Primul capitol este mai degraba un prolog in care nu ai foarte multa libertate.
Mai mult de atat, vei reintalni si prieteni vechi din primul Red Dead Redemption: John Marston si Abigail, chiar si Dutch van der Linde care sunt mai tineri, insa stim, desigur, cum se va sfarsi povestea lor.

In noul joc vei intra in bocancii lui Arthur Morhan, un cowboy care a fost crescut de catre Van Der Linde si care devine si el un fel de lider alaturi de Dutch. Rockstar a introdus sistemul in stilul Sims in care Arthur trebuie sa bea, sa manance, sa doarma pentru a supravietui.
Poti sa te plimbi printre rafturile magazinelor, sa iti cumperi cafea, conserve pe care sa le consumi mai tarziu.

Calul este cel mai bun si de incredere partener al tau. Cu cat vei petrece mai mult timp cu el, cu atat veti forma o legatura de incredere si va putea fi mult mai usor de manuit. In plus, trebuie sa iti ingrijesti calul, mai ales daca doresti sa il tii in viata.

Exista foarte multe activitati pe care le poti face, de la calarit in salbaticie, pana la mers la betii in barul orasului care se vor termina cu o bataie epica.

Poti participa la jafuri impreuna cu alti membrii Van Der Linde sau poti sa pleci de unul singur sa recuperezi bani sau sa cauti nelegiuiti pentru seriful din oras.

Vei gasi diverse iteme de la bani, bauturi sau alte lucruri interesante care iti vor fi de mare ajutor mai tarziu.

Ai multe optiuni de dialog, insa ia totusi in considerare faptul ca actiunile tale vor avea un impact foarte mare asupra relatiilor pe care le ai cu oamenii din jurul tau. Aici ar trebui mentionat sistemul de honor.

Tu esti cel care decide daca personajul Arthur va fi un nelegiuit si va omora, va fura sau daca il vei ajuta ca un Robin Hood.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *