Uncategorized

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege – un shooter de precizie mare cu accent pe planificare in echipa!

Tom Clancy

In esenta, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege reprezinta un joc foarte interesant care necesita planificarea in echipa si o tactica bine pusa la punct.

Jocul s-a dezvoltat foarte mult dupa prima sa lansare in anul 2015 si s-a imbogatit apoi cu noi operatori, harti, evenimente sezoniere dar si arme.

Au fost chiar si unele transformari tehnice majore, care au adus moduri noi de joc si personaje mult mai variate.

Jocul acesta are doi piloni principali: PvP si PvE. Indiferent care ar fi alegerea ta, va fi necesar sa te obisnuiesti cu cateva idei de baza, foarte importante.

In cazul in care te gandesti daca te vei descurca, ei bine, chiar daca Siege are un nivel ridicat, incepatorii nu vor avea dificultati mai mari decat in cazul altor jocuri. Asa ca nu te speria si bucura-te de o experienta noua, inedita, care te va cuceri de la prima utilizare!

Restul vei invata pe parcurs. Incaerca armele, operatorii, gadgeturile si modurile de joc, astfel incat sa iti pui stilul la punct. Intra pe lista de incepatori si masoara-te. Vei depasi foarte repede nivelul respectiv si vei fi mandru de evolutia ta extrem de rapida!

PvE are doua moduri diferite: Vorbim despre ,,Situatii,, pentru antrenamentele pe viu, si ,,Vanatoarea de teroristi,, in care vei face echipa cu prietenii ca sa neutralizati impreuna obiectivele controlate dar si sa rezolvati situatiile periculoare.

PvP are la baza jocul de echipa 5 la 5 in scenarii diferite in care echipa Rosie se afla in confruntare cu echipa Albastra pentru dezamorsarea bombelor, salvarea ostaticilor si preluarea controlului asupra locatiilor cheie.

Operatorii cu care vei putea sa joci se impart in doua mari categorii: Aparatori, respectiv Atacatori. In PvE vei folosi doar Atacatori, dar in modul multiplayer competitiv trebuie sa intelegi fiecare categorie in parte.

Daca te gandesti care ar fi operatorul potrivit pentru inceput, depinde foarte mult de stilul de joc. Preferi sa fii un tactician sprinten sau sa fii o fortareata ambulanta? Vrei sa fii in aparare sau in atac? Intrebarile acestea sunt doar punctul de pornire.

Fiecare operator in parte are un anumit echilibru intre mobilitate si armura iar prea mult dintr-una va dauna celeilalte. Fiecare gadget este unic: ai drone telecomandate pentru recunoastere, trusele medicale pentru vindecarea camarazilor sau chiar barosul pentru a sparge usi.

Incearca gadgeturi diferite, personalizeaza arme si afla ce anume ti se potriveste cel mai bine. Lista va deveni din ce in ce mai lunga, asa ca ai sanse foarte mari ca sa gasesti un Operatori care sa ti se potriveasca cu adevarat.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege are un numar foarte mare de harti si toate sunt diferite ca design, scara, locatie si ora a zilei. Incepand cu clasele elegante din suburbii pana la consulate asediate, fiecare locatie vine cu provocari diferite.

Tacticile sunt diferite insa si mediul destructibil complica lucrurile. Podelele si peretii pot fi distruse cu proiectile, spare cu barosul sau chiar ciuruite de gloante. Nu exista locuri sigure, iar sansa de a repeta o experienta pe harta sunt infime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *