Uncategorized

Valorant – jocul care combina modul specific de strategie cu stilul fantasy!

Valorant

Acest joc a aparut pe data de 8 aprilie si a fost disponibil mai intai in stadiul closer Beta. Exista cateva particularitati foarte importante care descriu acest joc si care prezinta interes pentru orice gamer. In primul rand este mai mult ca necesar ca specificatiie PC-ului tau sa raspunda unor cerinte, astfel incat Valorant sa poata fi jucat.

Procesorul trebuie sa fie de minim Intel Core 2 Duo sau echivalent iar calculatorul ar trebui sa aiba o placa video dedicata GeForce Gt 730 minim.

Mai mult, pentru ca jucatorii sa experimenteze jocul Valorant la cel mai inalt nivel si pentru a obtine frame rate bun sunt necesare o placa video mai buna si un procesor i5.

Persoanele care detin si monitoare cu un refresh rate bun, mai mult ca sigur se vor bucura de o experienta cu adevarat unica in acest joc.

 

Sa explorezi Valorant reprezinta o calatorie intensa, interesanta si foarte placuta! Practic este un shooter tactic in care tu si inca alti patru coechipieri va veti lupta cu alti cinci agenti in schimburi de focuri cu o viata per runda, in care victoria o va primi echipa care castiga prima un numar de 13 runde! Foarte palpitant, nu-i asa?
Doar ca Valorant nu resupune doar o indemanare clasica de a utiliza armele de foc, este mult mai mult de atat. Va fi nevoie sa dai dovada de foarte multa finete, de strategie si sa folosesti abilitati unice pentru a-ti intrece adversarii cu stil, totul in timp ce dezamorsezi sau pui o bomba ,,Spike,, care ameninta din moment in moment sa explodeze.

Daca te gandesti la faptul ca iti place mai mult sa joci de unul singur si te bazezi pe independenta in astfel de jocuri, ei bine, campul de lupta nu este un loc potrivit pentru singuratate. Va fi necesar sa cooperezi cu celelalte persoane ca sa doborati impreuna adversarii, iar lucrul acesta inseamna ca munca in echipa va fi esentiala, la fel ca abilitatile sau ca o arma buna.
Desigur, lucrurile pot sa se incinga pe moment, insa da tot ceea ce ai mai bun si distreaza-te cu adevarat, vei ramane surprins de faptul ca te vei descurca de minune!

Ce poate fi mai palpitant decat un agent care se distreaza si risca in acelasi timp totul pe campul de lupta? Sa risti in timp ce incerci sa ii ajuti pe ceilalti din jur, desigur.
Ar fi bine sa fii pregatit pentru tot ceea ce va urma si sa fii gata de o noua aventura care iti va schimba complet perceptia asupra jocurilor de strategie. Indiferent ce alt tip de joc ai mai incercat pana in prezent, Valorant nu te va lasa dezamagit nici macar o secunda!

Afla de unul singur cat de importanta este activitatea ta de agent din momentul in care incepi sa joci Valorant si bucura-te de fiecare minut petrecut in compania unei echipe atat de competitive!

Lupta, risca si demonstreaza-ti ca poti sa obtii tot ceea ce ti-ai propus atunci cand vine vorba despre o reala victorie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *